Παράκαμψη πλοήγησης

«Πουλιά»
Έτος :
Γλύπτρια : Γαβριέλλα Σίμωσι ( 1926-1999 )
Θέση : Πλατεία Καραϊσκάκη
Άλλα έργα της γλύπτριας : εδώ

Μεγαλύτερη ατυχία για το έργο αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Η θέση του στην πλατεία Καραϊσκάκη δίπλα στο τεράστιο μνημείο,το αφανίζει.
Λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκεται ο σταθμός Λαρίσης ο οποίος παρόλο που είναι η μοναδική είσοδος , όσων έρχονται μέ τρένο,στην πόλη της Αθήνας, εντούτοις δεν διαθέτει κανένα γλυπτό. Θα μπορούσαν να το είχαν στήσει εκεί.

Home

.

.

.

.

Advertisements

3 Comments

  1. Το ενδιαφέρον εδώ είναι η κεραία κινητής τηλεφωνία στο άσπρο κουτί πάνω δεξιά. Διαθέτοντας το υψηλότερο επιτρεπόμενο όριο ακτινοβολίας στην Ευρώπη (33 volt/meter όταν στο Βέλγιο είναι 0,6) δεν είναι να απορεί κανείς για το πόσο παραμορφωμένο είναι το άγαλμα.

  2. Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για την διαφορά ακτινοβολίας μεταξύ αυτής της Ελλάδας και της αντίστοιχης του Βελγίου.
    Το γλυπτό δεν έχει υποστεί καμία παραμόρφωση εξαιτίας της ακτινοβολίας.Εμείς την έχουμε υποστεί και μάλιστα στο «μυαλό» μας.
    Δεν είναι έτσι ?

  3. ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΧΩΡΟΝ. ΕΝΤΡΟΠΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ/ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ/ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΕΡΓΟ» ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ!! ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΕΞΟΥΣΙΑ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ-ΕΡΜΟΥ «ΠΟΥΛΙ». ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΤΟ «ΓΛΥΠΤΟ» ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΗ…ΕΝΤΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: